+31 (0)6 29 59 61 81

Vastgoedrecht

U zoekt een specialist in vastgoedrecht
Vraagt u zich af of de huurovereenkomst van uw bedrijfsruimte wel goed is opgesteld? Hebt u een geschil met een aannemer die zijn werk slecht uitvoert? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een advocaat die is gespecialiseerd in onroerend goed.

Bij Jos van der Lans van Hofwijck Advocaten bent u aan het juiste adres. Jos van der Lans heeft ruim 28 jaar ervaring als advocaat en is gespecialiseerd in vastgoedrecht. In zijn praktijk passeert alles wat met gebouwen, de verkoop en de huur en verhuur daarvan te maken heeft, de revue. Graag staat hij u bij in alle vragen en conflicten rondom onroerend goed.

Neem contact op met Jos van der Lans

BOUWRECHT

Hoe zit het met aanbestedingen en opleveringen?
Onderdeel van het brede rechtsgebied vastgoedrecht is het bouwrecht. Het bouwrecht bestaat uit alle wet- en regelgeving rondom het bouwen van onroerend goed. Wat zijn de rechten en plichten van aannemers en architecten? Hoe zit het als je met onderaannemers werkt? Aan welke eisen moeten aanbestedingen en opleveringen voldoen? Deskundig advies voorkomt geschillen. Advocaat Jos van der Lans is gespecialiseerd in bouwrecht en staat u graag bij.

Neem contact op met Jos van der Lans